Позив за учешће привредних субјеката за спровођење мере енергетске санације стамбених објеката, издвојено 90 милиона 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Позив за учешће привредних субјеката за спровођење мере енергетске санације стамбених објеката, издвојено 90 милиона
Trenutno na sajtu: 300       |       Podeli:
22.07.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - На 44.седници Градског већа града Чачка нашло се 12 тачака дневног реда , од којих се, према речима
Фото: ГЗС

градоначелника Чачка нашле најважније попут утврђивања предлога измена и допуна Плана генералне регулације , Парменац – Јездина - Лозница , као и утврђивање предлога решења о утврђивању већег броја деце у васпитним групама у предшколским установама чији је оснивач град Чачак.
„ Проширењем капацитета, односно могућности да 3233 малишана буде уписано у две предшколске установе чији је оснивач град Чачак као и и 1280 малишана у приватним вртићима омогућено је да 4513 малишана похађа предшколске установе у Чачку“, рекао је Тодоровић.


Фото: ГЗС

На дневном реду нашла се и 11.тачка која се тиче расписивања Јавног конкурса за учешће привредних субјеката за спровођење мере енергетске санације стамбених објеката .
„ Рок за подношење захтева је 15 дана ,за ове намене је издвојено 90 милиона динара, половину средстава обезбедио је град Чачак, а половину ресорно Министарство, рекао је Тодоровић.
На дневном реду нашао се и предлог промене Пословника о раду локалног парламента , у циљу усклађивања закона и електронског гласања као и повећање такси тарифа,имајући у виду да се цене такси превоза нису мењале ид 2016 године, па су оне усклађене са ценама осталих локалних самоуправа.
Међу усвојеним тачкама на данашњом Већу нашло се и утврђивање Предлога решења о прибављању у јавну својину догрдњом школске зграде и фискултурне сале у ОШ Драгиша Мишовић , донета је одлука о доатним средствима за суфинансирање удружења из области културеу вредности од 900 хиљада динара као и решење о именовању Комисије за оцену пројеката у области јавног информисања које ће град Чачак суфинансирати са 25 милиона динара.

 

 

 

 

 

ГЗС 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.491.222 посета
Тренутно на сајту: 301 посетилац(a)